Nyhetsarkiv

Högsta kreditvärdighet under 17 år

Högsta kreditvärdighet under 17 år

Firma Anders Alhbin har tilldelats kreditbetyget AA enligt Bisnodes kreditvärderingssystem i Februari 2023 och har därmed bibehållit sitt höga kreditbetyg under åren 2006-2020. Firman grundades 1996 och har alltså varit aktiv under 27 år, varav 24 år i webb-branschen.

Högsta kreditvärdighet även i år

Högsta kreditvärdighet även i år

Firma Anders Alhbin har tilldelats kreditbetyget AA enligt Bisnodes kreditvärderingssystem i April 2020 och har därmed bibehållit sitt höga kreditbetyg under åren 2006-2020. Firman grundades 1996 och har alltså varit aktiv under 24 år, varav 21 år i webb-branschen.

Digitala möten

Digitala möten

I dessa Corona-tider när många tvingas jobba hemifrån så har digitala möten blivit väldigt viktiga för många företag och föreningar för att kunna driva verksamheten vidare. Det kan gälla interna möten inom företaget/föreningen, kundmöten, säljmöten, utbildningar och mycket annat. Vill du ha hjälp med tekniken? Kontakta mig!

Bibehållen högsta kreditvärdighet

Bibehållen högsta kreditvärdighet

Firma Anders Alhbin har tilldelats kreditbetyget AA enligt Bisnodes kreditvärderingssystem i Mars 2019 och har därmed bibehållit sitt höga kreditbetyg under åren 2006-2019. Firman grundades 1996 och har alltså varit aktiv under 23 år, varav 20 år i webb-branschen.

Ny sajt – Tössebageriet

Ny sajt – Tössebageriet

I samarbete med en av Weekends återförsäljare – Tranfor Data i Sollentuna – har vi byggt en ny sajt åt det anrika Tössebageriet i Stockholm. Blir man inte sugen på någon av deras bakverk efter att ha besökt deras nya sajt, är det något fel på en.

Ny sajt – Orjala

Ny sajt – Orjala

Under året har jag i samarbete med Weekend Webbexperterna och min kollega Jörgen Jansson arbetat med en ny kund – Orjala och nu är sajten klar. Patric Orjala är en mycket erfaren ledarcoach och en av Sveriges mest erfarna Internationella Coach- och ledartränare.

webCreator blir Weekend WP Solution

webCreator blir Weekend WP Solution

Nu är vi klara med första versionen av vår nya CMS lösning som vi döpt till Weekend WP Solution som är en ersättning till webCreator. Vi kan nu fortsätta att serva kunder som vill jobba med sina webbsidor på ett enkelt och smidigt sätt utan att behöva bekymra sig för allt tekniskt bakomliggande!

Trafikbloggen

Trafikbloggen

I December 2015 startade jag ett nytt projekt – Trafikbloggen. Jag har ju jobbat med Internet och webben sedan 1999 men aldrig själv drivit en aktiv blogg, så jag tyckte det var dags. Jag skriver om ett ämne som jag är väldigt intresserad av, nämligen trafik och bilism, ett ämne som jag tror vi alla har åsikter om.

Högsta kreditvärdighet

Högsta kreditvärdighet

Firma Anders Alhbin har tilldelats kreditbetyget AA enligt Soliditets kreditvärderingssystem. Firma Anders Alhbin har bibehållit sitt kreditbetyg under åren 2006-2013.

Pin It on Pinterest

Cookie-samtycke med Real Cookie Banner