I December 2015 startade jag ett nytt projekt – Trafikbloggen.

Jag har ju jobbat med Internet och webben sedan 1999 men aldrig själv drivit en aktiv blogg, så jag tyckte det var dags. Jag skriver om ett ämne som jag är väldigt intresserad av, nämligen trafik och bilism, ett ämne som jag tror vi alla har åsikter om.

Förutom att det är kul att skriva artiklar i ämnet så är detta även väldigt lärorikt. Nu får jag ännu mer erfarenhet inom området som jag kan vidarebefordra till mina kunder. Inte bara rent webbtekniska hur man sätter upp en blogg i wordpress, som är det verktyg jag använder just nu, utan även hur man jobbar med marknadsföringen av bloggen genom exempelvis Facebook och dess annons-system.

Jag får dessutom en bra insikt i hur WordPress fungerar och lär mig hitta i dess djungel av plugins och teman. Även detta värdeful kunskap för de kunder som väljer att jobba med WordPress till sinda sajter.

Välkommen att besöka Trafikbloggen om du är intresserad av ämnet 🙂

www.trafikbloggen.se

Trafikbloggen på Facebook

Och du är såklart även välkommen om du är intresserad av att driva en blogg och vill ha lite tips och goda råd, eller om du behöver någon som helst hjälp med WordPress.

Pin It on Pinterest

Cookie-samtycke med Real Cookie Banner