Vill du ha ett smart bokningssystem som du hanterar med en Google kalender?

Alla som har någon form av verksamhet som innebär att man måste boka in tider i en kalender vet hur krångligt det kan vara och hur mycket tid det kan ta om man skall hantera det manuellt. Mycket tid går åt till att svara i telefon eller på mail och boka, avboka, omboka med mera.

Det kan vara alla som erbjuder tjänster såsom frisörer, massageterapeuter, kiropraktorer, personliga tränare, tandläkare, med mera. Samt alla som hyr ut någonting exempelvis stugor, husbilar/vagnar. Eller egentligen vad som helst där man vill erbjuda en vara eller tjänst för en viss period!

Automatiskt bokningssystem

Varför inte sätta upp en webbsida med ett automatiskt bokningssystem som du själv enkelt administrerar med hjälp av en Google kalender? Har du redan ett Google konto för exempelvis Gmail, så har du redan en kalender också som enkelt kan användas till detta. Om inte, så öppnar vi enkelt ett gratis Google konto åt dig!

Allt du sen gör är att skapa olika kalender-block med lediga tider och så blir dessa helt automatiskt lediga tider i din bokningskalender på din webbsida! Dina kunder kan leta lediga tider, boka dessa direkt online, välja eventuella tilläggstjänster med mera! När de sedan bokar kan du välja att ta betalt direkt via kort eller senare på annat sätt. De kan också avboka själva enligt de regler du bestämmer.

När de bokar syns det direkt i din Google kalender samt att du får e-post med information. Du kan även se allt som är bokat i din webbsidan administrationssidor. Kunden får såklart också ett e-post med bekräftelse på bokningen samt all information du vill ge kunden då! Man kan också välja att skicka påminnelser innan den bokade tiden. Och mycket annat!

Se några exempel

Vill du se exempel på hur bokningen ser ut, kan du titta på en av mina kunder som har dels en massageverksamhet och dels hyr ut en stuga! (Vänligen gör inga test-bokningar på dessa då det är skarpa sidor, du kan dock titta i kalendern och välja ledig tidslucka fram till att du kan klicka på “boka nu” utan att det händer något. (Om du inte vill hyra stugan eller boka massage vill säga…)

Järvsö Friskvård Boka tid

Stuga uthyres i Järvsö

Vill du veta mer om hur jag skulle kunna hjälpa just dig med något liknande, tveka inte att kontakta mig!

Pin It on Pinterest

Cookie-samtycke med Real Cookie Banner