Om mig

Jag har jobbat med Internet och webb sedan 1999 – som programmerare, webb-publicist och projektledare samt senare år även som teknisk projektledare och migreringsexpert. Har jobbat huvudsakligen med Telekomföretaget Ericssons webbsidor sedan 2004, men även varit inblandad i ett stort antal andra projekt hos olika företag med varierande arbetsuppgifter.

Andra branscher som jag jobbat inom under mina arbetsår förutom Internet/Webb är: Transport, Handel, Försäljning, Data installation/support samt Flyg.

Jag kan hjälpa dig med allt som har med internet och webben att göra. Vid behov tar jag hjälp av någon av de många samarbetspartners som jag har i mitt nätverk.

En sak som jag exempelvis blivit riktigt bra på efter att ha medverkat i ett antal sådan projekt är migrering från ett system till ett annat. Oavsett om det är intranät eller externa webbsidor. Alla som någon gång varit inblandade i sådana projekt vet vilka utmaningar det innebär. Det handlar om så mycket mer än bara flytt av data, det är mycket som skall planeras och genomföras på ett korrekt sätt och i rätt ordning för att flytten skall gå så smidigt som möjligt och för att slutresultatet skall bli så bra som möjligt.

Se min detaljerade konsultprofil här.

Välkommen att kontakta mig på telefon 08/52 50 62 22 eller e-post  anders@alhbin.com.

// Anders

Anders Alhbin

“Livet är för kort för att dricka billigt vin – och alldeles för kort för att jobba med krångliga webb-verktyg!”

Vad kan jag hjälpa dig med?

Visioner

Design & Layout

Kontaktperson

Planering

Webbproduktion

Bildhantering

U

Undersökningar

A

Migrering

Sociala media

Z

Projektledning

Wordpress

och mycket annat

Kontakta mig nu

...för ett förutsättningslöst samtal så kan vi diskutera exakt hur jag kan hjälpa dig att få ett lite enklare, bättre eller smartare webb-liv!

Pin It on Pinterest

Cookie-samtycke med Real Cookie Banner