Affärsidé

Internet är ett fantastiskt medium. I stort sett all information man överhuvudtaget kan tänka sig att söka efter finns här. Alla seriösa företag och föreningar har idag egna hemsidor med information om sin verksamhet.

Tyvärr har inte alla insett vikten av att hålla informationen aktuell. I allt för många fall hittar man information som är gammal eller felaktig, såväl på externa webbplatser som på intranät. Detta beror inte sällan på att det inte är helt enkelt att uppdatera sidorna, speciellt för de som inte har kunskaper om webb-programmering eller tillgång till något speciellt program. Det tar tid att planera och är oftast förknippat med kostnader att göra uppdateringar och hålla informationen aktuell. Alternativt har man dåliga rutiner och helt enkelt inga medarbetare som tar ansvar för innehållet på ett korrekt sätt.

Min målsättning är att hjälpa mina kunder att på ett enkelt och smidigt men samtidigt professionellt sätt presentera sig själva och sin verksamhet på Internet när det gäller externa sidor och att ha ett verktyg som underlättar verksamheten och internkommunikationen när det gäller interna sidor/intranät. Samt att göra det här med webben enklare! Fortfarande tycker många att det är komplicerat att jobba med webbsidor och om man använder fel rutiner och verktyg kan det också vara onödigt krångligt.

Photo by Joshua Sortino on Unsplash
Photo by Joshua Sortino on Unsplash

En annan sak som blivit väldigt aktuell på kort tid är att de flesta idag använder smartphones och surfplattor för att surfa på nätet. Om man inte anpassar sina sidor till dessa, alternativt bygger separata mobil-sajter, så riskerar man att förlora besökare på sina sidor och därmed kunder. När jag bygger nya webbsajter, ser jag alltid till att de redan från början är anpassade till dessa enheter, men jag kan även hjälpa till att anpassa befintliga sajter.

Jag kan också hjälpa till i hela processen med att skapa en ny webbplats från första planeringen om vad sidan egentligen skall användas för, vidare till innehållsstrukturering, design, inmatning av innehåll, sökords-optimering samt fortlöpande publicering och underhåll.

Vid större projekt samarbetar jag med ett antal andra webbkonsulter som, liksom jag, samtliga har flerårig erfarenhet av internetprojekt och programmering och är mycket kompetenta inom området.

Välkomna att kontakta mig, så att vi gemensamt kan gå igenom Era önskemål och komma fram till en lösning som passar just Er.

Kontakta mig nu

...för ett förutsättningslöst samtal så kan vi diskutera exakt hur jag kan hjälpa dig att få ett lite enklare, bättre eller smartare webb-liv!

Pin It on Pinterest

Cookie-samtycke med Real Cookie Banner