Under året har jag i samarbete med Weekend Webbexperterna och min kollega Jörgen Jansson arbetat med en ny kund – Orjala.

Patric Orjala

Patric Orjala

Orjala drivs av Patric Orjala som är en mycket erfaren ledarcoach och en av Sveriges mest erfarna Internationella Coach- och ledartränare. Orjala utbildar och tränar ledare och ledningsgrupper i ledarkompetenser som bidrar till meningsfulla förändrings – och utvecklingsprocesser inom såväl den privata som offentliga sektorn. Sedan 2002 har Orjala utbildat och certifierat över 1 500 ledare och coacher i Sverige, Danmark, USA och Latinamerika.

Orjala jobbar med utbildningar inom olika områden och en av önskemålen var att kunderna kunde söka efter lediga utbildningstillfällen och direkt anmäla sig online vilket vi löste med kalender- och formulär-plugins. Ett annat önskemål var att kunna kommunicera med kunderna via mailutskick och nyhetsbrev och då satte vi upp en lösning som gör att alla nyheter som publiceras automatiskt mailas ut till de som skrivit upp sig på en mailing-lista. Samt kan man enkelt skapa och skicka ut nyhetsbrev direkt från systemet.

En annan funktion är att alla nyheter som publiceras automatiskt publiceras även på Facebook och LinkedIn.

Besök gärna sidan och se deras utbud!

Pin It on Pinterest

Cookie-samtycke med Real Cookie Banner